Resources

Břinek

6.gif

Značení matek

matka_bila_16.jpg

Náhodná fotografie

24.JPG

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 35 
listopad 2017
PÚSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Kalendář svátků:

Včera: Cecílie
Dnes: Klement
Zítra: Emílie


Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?

medovina - ingredience
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 12
Téma: medovina - ingredience
#432
medovina - ingredience Před 6 rok, 5 měsíce Karma: 1
Nezveřejnil byste tu prosím někdo doopravdy osvědčený recept na výrobu medoviny? Hlavně poměry ingrediencí.
Michal (Uživatel)
Gold Boarder
Příspěvky: 165
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 247432347 Pohlaví: Muž Místo: Hořice
Poslední úprava: 23/06/2011 22:55 Provedl: Michal.
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#434
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 0
receptu je mraky. ja delam klasickou a ta ma navod na kvasinkach
standa (Uživatel)
Expert Boarder
Příspěvky: 102
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
staaande Místo: Brtníky
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#435
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 1
Me klasicka nikdy nechtela moc kvasit, ale jak tam pridam citron a skorici, tak to kvasi jako das.
Michal (Uživatel)
Gold Boarder
Příspěvky: 165
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 247432347 Pohlaví: Muž Místo: Hořice
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#436
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 0
chce to termobox a stalou teplotu a uvidis , ze se rozkvasi
standa (Uživatel)
Expert Boarder
Příspěvky: 102
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
staaande Místo: Brtníky
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#437
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 1
Jenze vedle mam vetsi mnozstvi s citronem a vsim moznym a ta tedy jede.. To mensi mnozstvi se stejnyma kvasinkama bubla jen kdyz s ni drobek zahybu.
Michal (Uživatel)
Gold Boarder
Příspěvky: 165
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 247432347 Pohlaví: Muž Místo: Hořice
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#438
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 0
Taky záleží na kyselosti. Zkus změřit ph. Musí mít kolem 4.5 Dokyselit citrónem nebo kyselinou citronovou. Teplota je také důležitá!! Nesmí moc kolísat, nejlépe 25C. Záleží i na množství živné soli a typu kvasinek.
Petruska (Uživatel)
Fresh Boarder
Příspěvky: 13
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#441
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 1
Teplota kolísá, ale u té druhé to nevadí. Používám u obou kvasinky Schimansky a živnou sůl podle návodu.
Michal (Uživatel)
Gold Boarder
Příspěvky: 165
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 247432347 Pohlaví: Muž Místo: Hořice
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#442
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 0
take pozor na cukernatost, meri se mostomerem.
standa (Uživatel)
Expert Boarder
Příspěvky: 102
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
staaande Místo: Brtníky
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#443
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 1
Jdu ho objednat. Jen kolik by tak měl moštoměr ukázat na začátku kvašení a kolik na konci?? Měl jsem právě pocit, že čím sladší roztok, tím silnější medovina..
Michal (Uživatel)
Gold Boarder
Příspěvky: 165
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 247432347 Pohlaví: Muž Místo: Hořice
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
#444
Re:medovina - ingredience Před 6 rok, 4 měsíce Karma: 0
25-30 NM

Tady je dobrý návod

jjvcela.sweb.cz/soubory/VCELY276.htm
Petruska (Uživatel)
Fresh Boarder
Příspěvky: 13
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal veřejnosti možnost psaní příspěvků.
 
NahoruStránka: 12